0181-318243
info@fysiohellevoet.nl

Spanningsklachten

Afspraak maken

 • Lage rugpijn, nekklachten

  Wie het ervaart weet hoeveel last de wervelkolom kan geven. Blijf er niet mee zitten. Vaak zijn deze klachten goed te behandelen. Onze praktijk heeft meerdere fysio- en manueeltherapeuten die u snel kunnen helpen de last te minderen.

  Afspraak maken
  Lage rugpijn, nekklachten
 • Artrose, gewrichtsklachten

  Een veel voorkomend en toenemend probleem, vooral in de knie, heup of in de schouder. Revalidatie met of zonder operatie; onze therapeuten weten er raad mee waardoor u weer meer kan met minder pijn.

  Afspraak maken
  Artrose, gewrichtsklachten
 • Nieuwe knie, nieuwe heup

  De revalidatie die we het meest tegenkomen in de praktijk is die na het plaatsen van een knie- of heupprothese, ook wel bekend als een ‘nieuwe knie’ of een ‘nieuwe heup’. Een belangrijke ingreep die veel verschil kan maken in pijnvermindering en belastbaarheid.

  Afspraak maken
  Nieuwe knie, nieuwe heup
 • Schouderklachten

  Speciaal gericht op pijn of beperking in en rond het schoudergewricht. We werken nauw samen met de schouderorthopeden uit de regio. Daarnaast zijn we aangesloten bij het Europese Schouder Netwerk EUSSER

  Afspraak maken
  Schouderklachten
 • Klachten in de kinderleeftijd

  Elk kind verdient het om in beweging te zijn. Bij sommige kinderen verloopt ontwikkeling trager of anders dan gebruikelijk. Zijn er twijfels over de ontwikkeling? Wij kijken graag met u mee.

  Afspraak maken
  Klachten in de kinderleeftijd
 • Scoliose

  Een scoliose is een zijwaartse vergroeiing in de wervelkolom die bij kinderen in de groei kan ontstaan. Dit is te herkennen aan het ongelijk staan van de schouderbladen of ‘uit het lood staan’. Laat bij twijfel altijd even controleren, aangezien dit het beste behandelbaar is op jonge leeftijd.

  Afspraak maken
  Scoliose
 • Handtherapie

  Met de juiste aanpak kunnen de meeste problemen in de pols, hand of vingers goed opgelost worden. Onze handfysiotherapeut heeft daarvoor een speciale opleiding gevolgd om u op de beste manier te kunnen helpen.

  Afspraak maken
  Handtherapie
 • Hoofdpijn en/of duizeligheid

  Vervelende klachten en ze kunnen verschillende oorzaken hebben. Vaak blijven deze klachten onbehandeld, terwijl onze gespecialiseerde fysiotherapeut u binnen 1 afspraak kan vertellen of de last verholpen kan worden.

  Afspraak maken
  Hoofdpijn en/of duizeligheid
 • COPD, astma, benauwdheid of ademhalingsproblemen

  Bewegen is leven en juist heel belangrijk bij ademhalingsproblemen. Hoe u dit aanpakt en reguleert komt aan bod bij onze gespecialiseerde fysiotherapeuten. Dat geeft letterlijk meer lucht!

  Afspraak maken
  COPD, astma, benauwdheid of ademhalingsproblemen
 • Fysiotherapie bij golf

  Golffysiotherapie is speciaal gericht op golfspelers. Hierbij is houding en beweging van groot belang, zowel voor uw prestaties als voor uw gezondheid. We kunnen u helpen om uw houding te optimaliseren en de lichamelijke beperkingen te verminderen voor een optimale swing.

  Afspraak maken
  Fysiotherapie bij golf
 • Etalagebenen, Claudicatio Intermittens

  Heeft u een krampende pijn in uw benen als een eindje gelopen heeft? En kunt u weer verder nadat u even heeft uitgerust? Deze klachten kunnen wijzen op een verminderde bloedtoevoer naar uw benen en is behandelbaar middels looptraining.

  Afspraak maken
  Etalagebenen, Claudicatio Intermittens
 • Ziekte van Parkinson

  Aangesloten bij het ParkinsonNet en met jaren ervaring bieden we u de beste en meest persoonlijke zorg. Zo zorgen we er samen voor dat u op alle fronten de beste begeleiding krijgt en vervolgklachten buiten de deur houdt.

  Afspraak maken
  Ziekte van Parkinson
 • Oedeem

  Oedeem is een abnormale vochtophoping in het weefsel. Dit kan het gevolg zijn van de behandeling van kanker, een blessure of een ontsteking. Er zijn verschillende vormen van oedeem die wij kunnen behandelen.

  Afspraak maken
  Oedeem
 • Kanker

  De snelst groeiende ziekte en met veel verschillende uitingen. Fit blijven tijdens en na behandeling is van levensbelang. Kies er voor om hierbij goed begeleid te worden en wij strijden met u mee om zo goed mogelijk te herstellen.

  Afspraak maken
  Kanker
 • Spanningsklachten

  In het huidige drukke leven bestaat het gevaar dat u vergeet te voelen en dat het lichaam daarom aan de noodrem trekt en klachten ontwikkelt. Dit kan variëren van o.a. hoofdpijn, slapeloosheid of gevoelens van depressiviteit en zijn behandelbaar middels haptotherapie.

  Afspraak maken
  Spanningsklachten
crossmenu