0181-318243
info@fysiohellevoet.nl

Behandelingen

Afspraak maken

FysioHellevoet

Welke specialisaties hebben we in huis

Behandeling lage rugpijnBenen in zwarte broek
 • Manuele therapie

  De beste aanpak bij pijn en bewegingsbeperking zoals bij lage rugpijn, nekklachten en gewrichtsklachten. Deze therapievorm is snel inzetbaar en geeft veel mogelijkheden om eerder te herstellen.

  Afspraak maken
 • Kinderfysiotherapie

  Kinderen (0-18 jaar) met klachten rondom bewegen en/of pijn kunnen bij ons terecht: zuigelingen, orthopedische klachten, ontwikkelingsproblemen of onverklaarbare klachten. Daarnaast geven we ontspannings- en ademoefeningen voor kinderen.

  Afspraak maken
 • Fysiotherapie bij een scoliose (scheefstand van de rug)

  Bij kinderen en jongeren die een zijwaartse scheefgroei in de wervelkolom hebben begeleiden we met houdings- en ademhalingsoefeningen om de scheefgroei te remmen. Middels de Schroth therapie methode ISST kunnen wij de beste hulp bieden.

  Afspraak maken
 • Handfysiotherapie

  Pols- en handproblemen zorgen voor een groot probleem tijdens het dagelijks functioneren. Artrose, na trauma of een operatie ondergaan? Onze handfysiotherapeute is er speciaal voor opgeleid om u op de beste manier te helpen.

  Afspraak maken
 • Dry Needling

  Deze techniek wordt toegepast om zogenaamde “triggerpoints” of “spierknoopjes” te verminderen. Dry Needling gebruikt acupunctuurnaaldjes (er wordt geen vloeistof ingespoten) en is vooral effectief bij langer durende spierklachten.

  Afspraak maken
 • Fysiotherapie bij chronische longproblemen

  Deelname aan sport-en bewegingsactiviteiten is voor veel mensen met een chronische longaandoening mogelijk. Door regelmatig te bewegen bevordert u niet alleen de algehele gezondheid maar ook de zuurstofopname van uw spieren.

  Afspraak maken
 • Neurologische fysiotherapie

  Inzetbaar bij de ziekte van Parkinson, M.S. en na een beroerte. Geschikt voor korte maar ook voor langere trajecten en bij alle leeftijden. We nemen de tijd om alle aspecten bij een neurologische ziekte/aandoening door te nemen om samen de beste koers te bepalen.

  Afspraak maken
 • Fysiotherapie bij vaatlijden

  Door middel van looptherapie kan de pijnvrije afstand vergroot worden. Als deze aanpak onder begeleiding van een fysiotherapeut wordt uitgevoerd (gesuperviseerde looptherapie) zijn de resultaten aanzienlijk beter.

  Afspraak maken
 • Groepsfysiotherapie Anders Actief

  Iedere donderdagochtend geeft FysioHellevoet groepstrainingen in buurtcentrum de Klinker in Hellevoetsluis. In de groepen trainen mensen die neurologische klachten hebben, bv na een beroerte of met M.S., geheel binnen hun eigen fysieke mogelijkheden.

  Afspraak maken
 • Groepsfysiotherapie de Parkinsongroep

  Iedere dinsdagmiddag geeft FysioHellevoet groepstrainingen in buurtcentrum de Klinker in Hellevoetsluis. In de groepen trainen mensen met de ziekte van Parkinson of een Parkinsonisme met als doel om sterk en zo fit mogelijk te blijven.

  Afspraak maken
 • Medisch fit

  Is het wenselijk te blijven oefenen met begeleiding van een fysiotherapeut maar bent u door uw aanvullende vergoeding heen? Dan is het mogelijk aan te sluiten bij onze Medisch Fitgroepen. Met een op maat gemaakt oefenprogramma tegen een gereduceerd tarief blijven trainen.

  Afspraak maken
 • Oncologie fysiotherapie

  Oncologiefysiotherapie is een gespecialiseerde vorm van fysiotherapie gericht op het behandelen van fysieke beperkingen en het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met kanker, zowel tijdens als na de behandeling.

  Afspraak maken
 • Oedeem fysiotherapie

  Oedeemtherapie is een gespecialiseerde vorm van fysiotherapie die zich richt op het verminderen van vochtophopingen (oedeem) in het lichaam door middel van manuele lymfedrainage, compressietherapie en oefeningen.

  Afspraak maken
 • Groepsfysiotherapie Oncofit

  Oncofit is een specifiek trainingsprogramma bedoeld voor mensen die kanker hebben gehad of onder behandeling zijn, met als doel het verbeteren van fysieke fitheid en welzijn na de behandeling.

  Afspraak maken
 • Haptotherapie

  Klachten als stress of overbelasting, een burn-out of trauma. In deze situaties kan je lichaam klachten geven die geen lichamelijke oorzaak hebben. Met haptotherapie gaan we daar naar op zoek.

  Afspraak maken
crossmenu