0181-318243
info@fysiohellevoet.nl

Over ons

Afspraak maken

FysioHellevoet

Je hoeft het niet alleen te doen

Onze missie is helder; de beste fysiotherapeutische zorg voor iedereen. Maar ook bereikbaar voor iedereen, vlot, respectvol en duidelijk. Onze collega’s begrijpen als geen ander dat het leven niet altijd meezit. Om die reden werken we dagelijks samen om geschikte hulp te bieden om klachten te verhelpen of voorkomen.We hebben ruime openingstijden en bieden snel een eerste afspraak. In onze dynamische en vernieuwde omgeving in het Medisch Centrum op het Woordbouwerplein bieden we ruime behandelkamers en een grote oefenzaal met veel mogelijkheden. Met goed materiaal in een prettige ruimte zijn de behandelmogelijkheden groot.

Afspraak maken

Ons Team

Afspraak maken

Werkwijze

Hoe gaat een afspraak in z’n werk?

 • Anamnese

  De fysiotherapeut begint met het stellen van vragen over uw medische geschiedenis, symptomen en klachten. Dit helpt om goed begrip te krijgen van de situatie.

 • Onderzoek

  De fysiotherapeut voert lichamelijk onderzoek uit om de bron van de klachten te identificeren, zoals het controleren van bewegingsbereik, kracht, spierfunctie en specifieke tests.

 • Diagnose

  Op basis van de anamnese en het onderzoek stelt de fysiotherapeut een diagnose. Dit kan bijvoorbeeld een blessure, aandoening of bewegingsbeperking zijn.

 • Behandelplan

  De fysiotherapeut stelt een behandelplan op dat is afgestemd op uw specifieke behoeften. Dit kan onder andere oefeningen, manuele therapie, massagetherapie of andere technieken bevatten.

 • Uitvoering van de behandeling

  Gedurende meerdere sessies zal de fysiotherapeut de voorgeschreven behandelingen uitvoeren en begeleiden bij oefeningen en activiteiten om herstel te bevorderen. Daarnaast maken we gebruik van een huiswerk app waar u de oefeningen in terug kan kijken.

 • Advies en preventie

  De fysiotherapeut kan advies geven over hoe herhaling van klachten voorkomen kan worden en helpen met het ontwikkelen van een gezondere levensstijl.

*Het is belangrijk op te merken dat de specifieke benadering kan variëren, afhankelijk van de aard van de klachten en de expertise van de fysiotherapeut.

Afspraak maken

Reviews

Wat patiënten over ons zeggen

crossmenu