0181-318243
info@fysiohellevoet.nl

Reviews

Afspraak maken

Reviews

Wat patiënten over ons zeggen

 • Charley Bear

  Wij raden FysioHellevoet ten zeerste aan en in het bijzonder Jose, die mijn 9-jarige dochter al geruime tijd bezoekt. Ze heeft ons duidelijk advies en begeleiding gegeven en heeft ons actief geholpen bij het vinden van oplossingen voor thuis en op school. Jose blijft professioneel, maar is ook heel warm, kalm en zorgzaam en toont oprechte interesse in al het gepraat en de interesses van mijn dochter. De sessies zijn geschikt voor de leeftijd, leuk en motiverend, wat voor zo'n positieve ervaring zorgt dat mijn dochter ernaar uitkijkt om de hele week naar haar afspraken te gaan.
 • Ina Meijer

  Ik kom er elke week. . Je wordt er heel goed bijgestaan. Alles wordt prima uitgelegd. Mooie locatie. Makkelijk bereikbaar. Ze zijn er super vriendelijk.
 • Y. Brouwer

  Er wordt bij FysioHellevoet gewerkt met deskundige en vriendelijke fysiotherapeuten. Ook krijg je tips mee om thuis aan je "probleem" te werken.
 • Hanneke van der Meijden

  Fijne training in de oefenzaal onder deskundige begeleiding van Anke. Met oog voor de mens achter de ziekte. Prettige sfeer.Mart
 • Elisabeth

  Jordi geeft mij de ruimte om mij lichamelijk te kunne ontwikkelen. Zijn vaardigheden met Dry - Needling heb ik heel positieve ervaren. Ik voel mij bij Jordi in goede handen.
 • Petra de Gooijer

  Hele fijne fysio therapie praktijk. Mooie, goed uitgeruste praktijkruimte met deskundig en vriendelijk personeel. Veel specialisaties, waaronder de Anders Actief groepsfysio, waar we iedere week onder leiding van Anke stoelgymnastiek doen, met veel afwisselende oefeningen en een heel gezellige sfeer !
 • Jan N.

  Vanwege Parkinson ben ik enkele jaren geleden in contact gekomen met FysioHellevoet daar deze praktijk is aangesloten bij ParkinsonNet. Een vereiste van mijn zorgverzekering. Na een intakegesprek werd duidelijk, dat ik door de Parkinson niet correct liep. Ik sleepte met mijn rechtervoet en had evenwichtsproblemen. In de ruime revalidatiezaal wordt aan de hand van een plan van aanpak gewerkt aan het verbeteren van je loophouding. Dit met inzet van in ruime mate aanwezige hulpmiddelen. In mijn geval gebeurt dit twee maal per week in een ontspannen en gezellige sfeer met lotgenoten onder de deskundige leiding van de fysiotherapeut. Eigen inbreng wordt zeer op prijs gesteld, want “jij kent je lichaam en je gebreken.” De oefeningen worden daarop afgestemd. Ook is er ruimte voor een gesprek over je fysieke conditie. De voortgang wordt door de fysiotherapeute geëvalueerd met mijn neurologe. Parkinson is een niet te genezen proces, maar door de therapie bij FysioHellevoet is de kwaliteit van leven in mijn geval verbeterd.
 • Marja van der Ark

  77 jaar ben ik en ik kom regelmatig bij de fysiotherapeut na 2 valpartijen en een aanrijding. Ik ben me bewust dat op mijn leeftijd fysieke problemen niet snel opgelost kunnen worden maar na een behandeling voel ik me toch veel beter. Ik waardeer het dat er meegedacht wordt en ik adviezen krijg hoe ik mijn lijf comfortabel kan houden. Buiten durf ik niet meer te fietsen. Daarom fiets ik nu onder begeleiding van de fysiotherapeut in de oefenzaal en versterk ik mijn spieren met nog meer apparaten. Ik ben blij dat ik zo goed geholpen word.
 • Ineke Roskam

  Ik ben op donderdag aanwezig bij anders bewegen doordat ik ms heb. Ben blij dat ik daar gekomen bent.Elke week worden armen,benen,handen,voeten getraind. Het is soms zwaar maar altijd gezellig en Anke heeft ook altijd belangstelling voor een ieder. Ik merk dat ik minder hard achteruit ga. Als ik op vakantie ben geweest en daardoor niet heb kunnen oefenen merk ik direct het verschil. Kortom,ik zou het niet kunnen missen en Anke is een kanjer
 • h.m. Verberk

  FysioHellevoet kan ik van harte aanbevelen de fysiotherapeuten zijn zeer vakbekwaam en zijn ook betrokken bij de mensen die ze op alle mogelijke wijze proberen te ondersteunen en vertrouwen terug geven in de mogelijkheden van hun lichaam Alle apparaten kunnen op ieder persoon afzonderlijk afgesteld worden en zo nodig krijg je hulp bij het afstellen. Met een duidelijk stappenplan weet je waar je aan werkt en ook tussen tijds is er een evaluatie moment. Vragen stellen kan altijd en daar wordt tijd voor genomen of anders antwoord via mail indien je de vraag op deze manier hebt gesteld . Het is een fijne Fysio locatie met goede en betrokken fysiotherapeuten
 • Mi vagi

  We willen even een groot compliment aan Jose geven. Jose heeft onze dochter behandeld. Ze had last had van de stand van haar voeten, want deze stonden erg naar binnen. Hierdoor was haar evenwicht slecht en merkte je dat ze weinig vertrouwen had bij bepaalde dingen. Ze voelde zich eigenlijk vanaf het begin af aan al op haar gemak bij Jose en na verloop van tijd vond ze het zelfs leuk om naar de afspraken te gaan. Jose is erg rustig en geduldig en geeft duidelijke informatie. Inmiddels is de stand van haar voeten echt enorm verbeterd en zijn de behandelingen niet meer nodig. Mochten er meer ouders zijn die op zoek zijn naar fysiotherapie omdat hun zoon/dochter last heeft van bovenstaande klachten zouden wij Jose 1000% aanraden!
 • Fera Van Der Blom

  Pijnlijke rechterzijde, heup, rug, been. Duidelijke toelichting en overleg over het behandelplan. Gespecialiseerde “technieken” om je weer op de been te helpen., wat effectief is. Want na de eerste behandeling nam de pijn al af, waar ik al (veelste) lang mee liep. Ik zal/kan fysiohellevoet echt aanraden.
 • Francina Marijn

  Super fijne fysiotherapeute die je behandeld en een luisterend oor heeft. Binnen een aantal behandelingen al een zeer goed resultaat…
 • Marcia M

  Hele fijne praktijk en fijne, mensen die er werken. Myke is enorm betrokken en vakbekwaam.
 • Marion Vroegop

  Goede praktijk heb het getroffen met Myke zorgzaam, vakkundig en goede begeleidster. Werken goed samen naar herstel👍
 • Rianne

  Kon snel terecht, en vrijsnel van mijn pijn en klachten af. Fijn behandeld door Elke!
 • Marleen Kweekel

  Goede praktijk met zeer kundig personeel.
 • Marcel Heskens

  Goed en deskundig.
 • Carla Oudshoorn

  Goede, deskundige fysiotherapeuten
crossmenu